Modell Hyllest

Gravstøtte med mange navn

«Livets tre» - med plass til 1-8 navn (bredde 50 cm, høyde 120 cm).

HYLLEST er 120 cm høyt og er trekantformet. De to store navneplatene gir mulighet for mange navn, men det er også fint med ett navn på den ene navneplaten og minnetekst eller foto/symbol på den andre.

Baksiden har en vakker luke for innsetting av lys. Luken har som standard et tradisjonelt norsk motiv.

HYLLEST egner seg som familiegravminne og kan ha opptil åtte (eller flere) navn. Den tradisjonelle høyreise bautaformen som vi ser på en del eldre gravlunder, er inspirasjon til formen på dette nye gravminnedesignet, som har en høyde på 120 cm. Gravminnet har to plater for navn og minnetekst og kan ha opptil 8 navn. Ved navnetilføyelser vil platen bli byttet og laget med nytt oppsett.

Livets tre er et vakkert symbol som forteller om slektens gang og livets ustoppelige kraft, et tema som finnes i de fleste kulturer.

 

Ønsker du å minnes en kjær person med
en spesiell og eksklusiv gravstein?

Kontakt oss på telefon  482 97 033 for en uforpliktende prat!

 

 

Vi ordner godkjenning

Den som er interessert i et slikt gravminne kan overlate til oss å ordne med nødvendig godkjenning, siden det er vi som pleier å søke om dette. HYLLEST er tilpasset forskriftene for kistegrav på gravplassene; og målene på gravminnet er innenfor disse kravene. Derfor regner vi med at gravminnet vil kunne monteres på de aller fleste gravplasser i Norge. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra gravferdsetatene på alle våre design.

 

 

 

Ønsker du å minnes en kjær person med
en spesiell og eksklusiv gravstein?

Kontakt oss på telefon  482 97 033 for en uforpliktende prat!

 

 

Les hva våre kunder skriver

«Heilt spesielt å kome inn på gravplassen og sjå Eir sitt gravminne lyse opp, så tydeleg og vakkert. Eg blei så rørt då eg var innom og såg det første gong i mørkret for nokre kveldar sidan. Ville berre dele bilete med dykk. Eg ville berre sei at det betyr så mykje for oss. Takk igjen! Sjå kor fin ryttaren blei i mørkret! Vi er så glade for at vi valgte gravminnet frå dykk, då vi først begynte å sjå leite etter gravstein var det ingenting som kjendes riktig. Men i dette minnet kjenner vi oss heime, det blei heilt rett for oss. Det er ein god stad å kome til. Vi har fått mange tilbakemeldingar om at dette er eit heilt spesielt og nydeleg gravminne.»

 

«Nå er gravminnet på plass. Jeg og familien er meget fornøyde. Det skiller seg ut, lyst og luftig i en "jungel" av marmor og granitt. I morgen blir det planting med lave blomster. Jeg utrolig fornøyd med prosessen og resultatet med gravminnet. Nok en gang; takk for god kontakt og flott resultat.»

Les flere kundeuttalelser her...

 

Gjenskinns grunnmodeller

Gjenskinn har seks grunnmodeller og noen av modellene har flere design på utskjæringene i stålet. Gravminnene har navneplate i stål eller i glass.

Minne (50 cm)

MINNE 50 ligner den klassiske gravstein i form og størrelse, men har et mer moderne uttrykk. Den er 50 cm bred og 70 cm høy.Passer til 1-4 navn, avhengig av størrelsen på navneplaten.

MINNE 50 har mange design å velge i.

Se flere design for MINNE 50 her…

Minne (75 cm)

MINNE 75 ligner den klassiske gravstein i form og størrelse, men har et mer moderne uttrykk. Den er 75 cm bred og 70 cm høy. Passer til 1-6 navn.

MINNE 75 har flere design.

Se flere design for MINNE 75 her…

Heder

moderne gravstøtter

HEDER er 90 cm høy og sett ovenfra er den trekantformet. Den har to navneplater og passer til 1-8 navn.

Design: Livets tre.

Se design for Heder her...

Hyllest

moderne gravminner

HYLLEST er 120 cm høy og sett ovenfra er den trekantformet. Den har to navneplater og passer til 1-10 navn.

Design: Livets tre.

Se design for Hyllest her...

Kjær

KJÆR - er lavt og hjerteformet. Modellen finnes i forskjellige størrelser (25–45 cm bredt), avhengig av hvor det skal stå. Passer til 1-2 navn.

Flere design.

Se design for Kjær her...

Inderlig

moderne gravsteiner

INDERLIG er en sekskantet søyle som er 120 cm høy. Den kan ha opptil seks navneplater og passer til 1-12 navn.

Design: Blomsterflor.

Se design for Inderlig her...

 

 

 

 

Minneord på gravstøtter

Noen ønsker å ha et minneord på gravstøtten; andre foretrekker at det kun står navn, fødselsdato og dødsdato. Nedenfor finner du en liste over minneord. Noen av dem har et religiøst tilsnitt, mens andre er mer nøytrale.

De vanligste minneordene på norske gravstøtter er:

Takk for alt
Hvil i fred
Høyt elsket - dypt savnet

Her kan du se hele listen over minneord som er i bruk på norske gravsteiner!