Kundeuttalelser

Gjenskinn gravminne setter stor pris på deres tilbakemeldinger. Fornøyde kunder er vår beste reklame. Vi gjør vårt ytterste for at alle skal oppleve kundereisen som en god prosess preget av verdighet og respekt. Vi er et lite firma og kan derfor gi kundene en svært god oppfølging, som vi vet blir satt pris på.

Alle bilder og tilbakemeldinger er gjengitt med tillatelse.

Dette sier kundene om Gjenskinn gravminne

«Heilt spesielt å kome inn på gravplassen og sjå Eir sitt gravminne lyse opp, så tydeleg og vakkert. Eg blei så rørt då eg var innom og såg det første gong i mørkret for nokre kveldar sidan. Ville berre dele bilete med dykk. Eg ville berre sei at det betyr så mykje for oss. Takk igjen! Sjå kor fin ryttaren blei i mørkret! Vi er så glade for at vi valgte gravminnet frå dykk, då vi først begynte å sjå leite etter gravstein var det ingenting som kjendes riktig. Men i dette minnet kjenner vi oss heime, det blei heilt rett for oss. Det er ein god stad å kome til. Vi har fått mange tilbakemeldingar om at dette er eit heilt spesielt og nydeleg gravminne.»

 

«Tusen hjertelig takk for at dere hjalp oss med å få til det vakre minnet over mamma slik hun fortjener. ❤ Det er et sted vi føler både stolthet, varme kjærlighet og omsorg over da det speiler henne på en så fin måte.❤ Det føles godt å ha gitt mamma et vakkert minnested og det er et godt sted å besøke for hele familien. Varm og takknemlig hilsen Jeanette Sehlin m/familie.»

 

 

Jeg og familien kjøpte i 2019 et gravminne fra dere, og jeg følte for å skrive en liten hilsen til dere, for jeg tenker på det hver gang jeg er på kirkegården.
Det er og blir det fineste gravminner vi noensinne har sett, og vi får stadig tilbakemeldinger på hvor utrolig flott og personlig den er.
Vi er så heldige å ha solnedgangen bak den, så rose-utskjæringen stråler veldig på glasset, og det er så vakkert. (spesielt når solen er rød-oransje og rosen lyser rødt)
Magisk.
Er så veldig glad for at dere har kan tilby noe annet enn bare en stein.
Så igjen, veldig glad vi fant dere og vi kunne virkelig ikke vært mer fornøyd!
Legger ved noen bilder av hvor flott det er hos pappa og farfar :)
Susann Schau

(Tekst og bilde er gjengitt med tillatelse.)

 

 

«Vi er svært takknemlig for at vi fant et så flott gravminne til vår Marius. Og ikke minst; et lettere alternativ til de tradisjonelle tunge, dystre gravsteinene, og som vi aldri klarte å bestemme oss for.
Allerede når vi passerer hovedporten på Grefsen, lyser gravminnet godt synlig mot oss, der det skinner opp i skåningen på gravlunden. Gravminnet er så lyst og lett på dagtid, og når lys blir montert inni, da blir det komplett også i mørket. Vår sønn har fått det fineste gravminnet som er å oppdrive. Vi har fått masse hyggelige tilbakemeldinger. Vanlige gravstøtter er ofte så nøytrale og distanserte, men Marius sitt gravminne er det fineste på hele gravlunden, sier både vi og alle andre som har besøkt graven. Samtlige tilbakemeldinger har utelukkende vært svært positive. Det er nært, varmt og personlig, er tilbakemeldingene vi har fått. Mens vi har vært på gravlunden, har vi også mottatt positive kommentarer fra forbipasserende. Man får en helt annen nærhet til den som er død.
Vi lette lenge etter gravstøtte - oppsøkte både produsenter og sjekket nettsider, men klarte aldri å bestemme oss for en løsning. Siden våre eldste i familien ligger på Grefsen, har vi gjentatte ganger vært innom den flotte minnelunden. Vi googlet litt på nettet, og DER VAR GRAVMINNET! Dere har så mange flotte alternativer, og vi var innom dem alle før vi landet på designet Sirkel med stjerner, som vi syntes passet best til vår sønns stramme stil. Vi hadde så store forventninger til gravminnet, og det ble så vakkert! Takk til all deres oppfølgning, som har vært så profesjonell og god!»
Med vennlig hilsen
Gunn Stenhaug Hansen
(Tekst og bilde er gjengitt med tillatelse.)

 

 

«En spesiell dag går mot kvelden og jeg tar med meg en god følelse for det vakre gravminnet. Jeg syntes det var så vakkert. Enda finere enn jeg hadde drømt om.
Kransen var flott å følge med øynene, glassplaten enkel og tydelig. Helheten lyste av verdighet.
Både barna / familien og venner var tilstede og det var en unison beundring av gravminnet.
Jeg kjente meg stolt over å ha fått dette til. Som jeg har sagt før: hele prosessen har for meg invitert til kreativitet og også inspirasjon i en tid hvor det har vært rimelig fraværende på de fleste andre områder. Det har betydd mye for meg.
Så tusen takk til deg og andre involverte. Og takk også for den vennlighet hele samarbeidet mellom oss har foregått i.»

 

«Tusen takk for fantastisk hjelp. Vi er så fornøyd. Jeg har aldri sett en så fin støtte noen gang. Befriende med noe som er annerledes. Vi er evig takknemlig for at dere har gitt oss en verdig og vakker plass der vi kan minnes våre kjære.»

 

«Nå er gravminnet på plass. Jeg og familien er meget fornøyde. Det skiller seg ut, lyst og luftig i en "jungel" av marmor og granitt. I morgen blir det planting med lave blomster. Jeg utrolig fornøyd med prosessen og resultatet med gravminnet. Nok en gang; takk for god kontakt og flott resultat.»

 

«Hei, det ble utrolig pent. Er kjempefornøyd.»

 

«Gravminnet er veldig fint, enda finere enn jeg så for meg.»

 

«Takk for godt utført arbeid. Vi er veldig fornøyd, den ble veldig fin. Det har vært veldig hyggelig å samarbeide med dere. Dere har vært veldig imøtekommende og det har vært godt i en vond og vanskelig tid. Tusen takk og lykke til videre i arbeidet deres.»

 

«Da er støtta satt opp. Den var fantastisk fin 💗 Vi er så glad for valget vi tok. Vår sønn fortjente det beste, og det har han virkelig fått. Det blei bare så utrolig flott. Takk også for godt samarbeid.»

 

«Var innom kirkegården tidligere i uka og da så jeg den var kommet på plass.....så den er allerede blitt beplantet ❤️ Jeg er såååå fornøyd, har fått flere tilbakemeldinger på hvor riktig minnesmerke jeg hadde valgt til min mann ❤️ og da føles det bare så godt. Resultatet ble akkurat det jeg ønska PLUSS at dere har vært flinke med tilbakemeldinger i prosessen.»

 

«Jeg vil bare fortelle dere hvor fornøyd jeg er med gravminnet jeg bestilte fra dere. Gravminnet med det lyse skinnende metallet og utskjæringene av fugl på kvist har gjort at den tunge sorgen er blitt snudd, slik at jeg også klarer å tenke mer på de lyse vakre minnene vi hadde sammen. Jeg er meget fornøyd både med størrelsen og kvaliteten, og synes den både skiller seg fint ut på kirkegården, men samtidig går fint inn sammen med de andre gravsteinene. Tusen takk for alle fine samtaler og god service.»

 

«Jeg er kjempetakknemlig for måten dere møtte oss på i våre ønsker og tanker om et gravminne. Vi er superfornøyd med resultatet og har nå et vakkert sted å gå til. Vi er stolt av gravminnet og føler vi har vært med på hele prosessen. Det gir også en trøst i sorgen. Tusen takk.»

 

«Minneplaten/støtten, er kommet på plass. Vil bare si at vi er veldig fornøyd med resultatet. Om ettermiddagen kommer solen på baksiden av platen. Den skinner gjennom hjertet og viser på glassplaten foran. Det ble veldig fint. Takk for samarbeidet og for at dere har vært så lydhør under prosessen.»

 

«Tusen takk for handelen og service med gravminnet. Vi er veldig godt fornøyde. Legger ved bilder som viser gravminnet da det nylig var oppsatt.»

 

«Oversender som avtalt bilde av gravminne satt opp på kirkegården. Vi har fått mange kommentarer på at den er vakker og uvanlig. Vi gleder oss til det blir litt mørkere på kvelden hos oss så vi får effekten av tent lys. Hjelper lite med sol døgnet rundt. Vi er alle glade for at vi valgte å bestille hos dere.»

 

«Takk for rask og god behandling. Vi gleder oss til å se dette flotte gravminnet på plass.»

 

Gjenskinn gravminne

 

 

Tilbakemeldinger fra folk som har lest om våre gravminner i pressen eller på sosiale medier

«Veldig veldig vakkert … en slik en skal jeg ha … er så glad for at det er kommet andre alternativer i stedet for denne steinen …»

«Nytenkende, vakkert og verdig.»

«Virkelig vakkert. Ønsker meg en slik selv når tiden kommer.»

«En sånn vill jeg ha en dag, ingen gråsten helst.»

«Et fint alternativ.»

«Jeg har sagt fra slik støtte vil jeg ha.»

«Utrolig vakre, sånn vill æ ha når den dan kjæmm.»

 

 

Ønsker du å minnes en kjær person med
en spesiell og eksklusiv gravstein?

Kontakt oss på telefon  482 97 033 for en uforpliktende prat!

 

 

Minneord på gravstøtter

Noen ønsker å ha et minneord på gravstøtten; andre foretrekker at det kun står navn, fødselsdato og dødsdato. Noen av dem har et religiøst tilsnitt, mens andre er mer nøytrale.

De vanligste minneordene på norske gravstøtter er:

Takk for alt
Hvil i fred
Høyt elsket - dypt savnet

 

 

 

Ønsker du å minnes en kjær person med
en spesiell og eksklusiv gravstein?

Kontakt oss på telefon  482 97 033 for en uforpliktende prat!