Det finnes et alternativ til tradisjonell gravstein

Selv om det finnes en rekke steinsorter og utforminger å velge mellom når det gjelder gravstein, ønsker noen pårørende et gravminne som skiller seg ut fra de vanlige gravstøttene. Med våre norskdesignede og norskproduserte gravminner vil pårørende ha et helt spesielt gravsted å gå til for å minnes den eller de som er gått bort.

Vi kan ikke konkurrere på pris med masseproduserte gravsteiner fra Kina.

Våre kunder ønsker en spesiell gravstein med en vakker utforming som familien kan ha glede av i årtier.

 

Vi har i flere år jobbet med kunst- og designoppdrag, men etter mange positive tilbakemeldinger på gravminnene, er det nå Gjenskinn gravminne vi har fullt fokus på. Kompetansen og erfaringen vi har utviklet gjennom å jobbe med maleri og skulptur og kunst i offentlig rom, bruker vi når vi designer Gjenskinn gravminner og minnelunder. Det viktigste for oss er å lage vakre og særpregede gravminner, slik at du kan velge en støtte som gir deg et vakkert og verdig sted å minnes den som sto deg nær.

Vi håper vi kan hjelpe deg i denne prosessen og vil strekke oss langt for at du skal få et gravsted din familie kan være fornøyd med og verdsette høyt i generasjoner.

 

Ønsker du å minnes en kjær person med
en spesiell og eksklusiv gravstein?

Kontakt oss på telefon  482 97 033 for en uforpliktende prat!

 

Bilder av Gjenskinns gravsteiner

Gravstein på kirkegården: Gjenskinn gravminne

Vårt alternativ til tradisjonell gravstein: Gravminne i syrefast stål. Her er avbildet gravstein med gravlys plassert i hulrommet.

 

gravstein i rustfritt stål

Gravsteiner ved kirkegårdsmuren: Gjenskinn med noter.

 

gravstein: Gjenskinn gravminne, rustfritt stål

Lystenning om kvelden skaper en glødende vakker stemning på graven.

 

Gravstein med innvendig lys: Gjenskinn gravminne

Med navneplate i laminert herdet glass vil lyset både skinne igjennom gravsteinens navneplate og ornamentene.

 

«Nå er gravminnet på plass. Jeg og familien er meget fornøyde. Det skiller seg ut, lyst og luftig i en "jungel" av marmor og granitt. I morgen blir det planting med lave blomster. Jeg utrolig fornøyd med prosessen og resultatet med gravminnet. Nok en gang; takk for god kontakt og flott resultat.»

Les flere kundeuttalelser her...