Gravlys og gravlykt til gravsted

En gravlykt eller et gravlys skaper en fredfull stemning i mørket. Det finnes mange typer gravlys, dyrt og billig, i mange forskjellige former. Noen går på batteri, mens andre er helt enkle og tradisjonelle gravlykter med kort varighet (30–110 timer).

Noen gravlykter har «spyd» eller pinne. Disse stikker man ned i jorden ved siden av gravsteinen.

Gravlys uten pinne kan stå løst ved siden av gravsteinen eller inni gravminnet på de modellene som har hulrom.

Alle Gjenskinns gravminner har hulrom for å skape rom til et stemningsfullt indre lys. Dette fremhever utskjæringene i stålet.

Her finner du en oversikt over alle Gjenskinns modeller!

Gjenskinn gravlykt

Pris pr lykt kr 2500 (Lyslenke og frakt er inkludert i prisen)
Pris for sett på to stk kr 4500 (Lyslenke og frakt er inkludert i prisen)

 

Gjenskinn-lykten har vi designet for å passe inni gravminnene våre. Den er stilren og enkel og er beregnet for ledlyslenke som gir godt lys inni gravminnet. Den er ikke beregnet for gravlys med vanlig flamme.

Lykten er laget i syrefast stål, og med et rør i plexiglass med lokk. Både lyslenker og Led-lys vil bli beskyttet og holde seg godt inne i lykten.

Batteridrevet lyslenke følger med. Ellers er dette standard batteridrevne lyslenker som man enkelt får kjøpt mange steder.

Gravlykt på batteri

Til Gjenskinns gravminner av rustfritt stål passer både tradisjonelle og batteridrevne lys. Vi har funnet fram til gravlys med et godt og noe kraftigere lysskinn enn de fleste andre gravlys på markedet, noe som gir litt mer lys som skinner gjennom de utskårede ornamentene. Lysene skal ha god holdbarhet, og batteri kan byttes ved behov.

LED GRAVLYS med lyssensor

Pakke på 3 stk kr 350 (Frakt kommer i tillegg, om de ikke kjøpes sammen med et gravminne)

LED GRAVLYS med lyssensor. Selges i pakke på tre stykker. De har sensor som gjør at de lyser så lenge det er mørkt ute. De er beregnet å holde i opptil 500 timer, før batteriene må byttes, men sterk kulde og type batterier, vil kunne føre til kortere tid før batteriene må byttes.

LED Candle Torch

Pakke på 2 stk kr 480 (Frakt kommer i tillegg, om de ikke kjøpes sammen med et gravminne)

Lyspakke med varmt rødgyldent lysskinn og med timer.

2 stk lys med fakkelutforming som lyser i 6 timer og slår seg av i 18 timer. Lyset er støpt inn i voks og gir et fint varmt rødlig lysskinn. De lyser i ca 500 timer før batteriene må byttes.

Batterier til lysene AA 1,5 V. Power alkaline er standard type som kan kjøpes i matbutikker/bensinstasjoner etc. Batteri er ikke inkludert. Kalde temperaturer vil forkorte batterienes levetid noe.

 

 

Gravminnet Landskap med indre gravlys

Vår modell Landskap med indre gravlys.

 

Gravlys og gravlykt på gravstedet

På dette bildet kombineres et vakkert gravlys inni gravminnet med et tradisjonelt gravlys ved navneplaten. Lysvirkningen er nesten magisk. Modellen på bildet kalles Krans med fugler.

 

Ønsker du å minnes en kjær person med
en spesiell og eksklusiv gravstein?

Kontakt oss på telefon  482 97 033 for en uforpliktende prat!