Familiegrav - gravstøtte med plass til mange navn

Stadig flere etterspør store gravminner med plass til mange navn. Vi kan levere flere modeller! Navneplatene kan tilpasses familiens behov.

 

Stort gravminne med plass til seks navn (bredde 75 cm)

Design Blomstereng.

Nyperoser i harmonisk samklang med villblomster og småfugl. Vår frodige natur er alltid et godt sted å søke til når vi trenger ro, styrke og harmoni.

 

Design Blomstereng.

 

Design Roser.

Roser har i århundrer vært en blomst med sterk symbolsk betydning, og har vært blomsten som frem for alle har symbolisert kjærlighetens sterke kraft.

 

Design Roser.

 

«Livets tre» – familiegravminne med plass til åtte navn (bredde 50 cm, høyde 120 cm)

Gravstøtte med mange navn

Familiegravminne med åtte navn (illustrasjonsfoto). Den tradisjonelle høyreise bautaformen som vi ser på en del eldre gravlunder, er inspirasjon til formen på dette nye gravminnedesignet, som har en høyde på 120 cm. Gravminnet har to plater for navn og minnetekst og kan ha opptil 8 navn. Ved navnetilføyelser vil platen bli byttet og laget med nytt oppsett.

«Livets tre» er temaet på vårt nyeste design. Livets tre er et vakkert symbol som forteller om slektens gang og livets ustoppelige kraft, et tema som finnes i de fleste kulturer.

Se alle våre priser her!

 

 

«Nå er gravminnet på plass. Jeg og familien er meget fornøyde. Det skiller seg ut, lyst og luftig i en "jungel" av marmor og granitt. I morgen blir det planting med lave blomster. Jeg utrolig fornøyd med prosessen og resultatet med gravminnet. Nok en gang; takk for god kontakt og flott resultat.»

Les flere kundeuttalelser her...

 

 

Ønsker du å minnes en kjær person med
en spesiell og eksklusiv gravstein?

Kontakt oss på telefon  482 97 033 for en uforpliktende prat!

 

Vi ordner godkjenning

Den som er interessert i et slikt familiegravminne kan overlate til oss å ordne med nødvendig godkjenning, siden det er vi som pleier å søke om dette. Familiegravminnet er tilpasset forskriftene for kistegrav på gravplassene; og målene på gravminnet er innenfor disse kravene. Derfor regner vi med at gravminnet vil kunne monteres på de aller fleste gravplasser i Norge. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra gravferdsetatene på alle våre design, også på denne nye modellen underveis i designprosessen.

 

Vakker gravstøtte

Baksiden av gravminnet har en luke inn til en hylle hvor det kan settes inn lys. Luken kan ha utskjæringer – i dette tilfellet er det valgt et vikinginspirert ornament.

 

Familiegravminne med fire navn

Vakker gravstein med plass til mange navn

Livets tre. Familiegravminne med fire navn (illustrasjonsfoto).

 

Familiegravminne med to navn

Familiegravminne med to navn (illustrasjonsfoto)

 

gravminne til familiegrav

Familiegravminnet Livets tre i produksjon.

 

Ønsker du å minnes en kjær person med
en spesiell og eksklusiv gravstein?

Kontakt oss på telefon  482 97 033 for en uforpliktende prat!