Gjenskinn - Sirkel

Sirkelen forbindes ofte med helhet og samhold. Tradisjonelt symboliserer sirkelen også det store kosmos, som vi alle, til alle tider, har vært en del av.

I Sirkel er det selve navneplaten og det som er lagt inn av tekst og bilder som skaper opplevelsen både på dagtid, og når glassplaten lyses opp innenfra på kvelden. Sirkel er laget med en ekstra stor, rund glassplate for å gi god plass til for eksempel portrett, foto, tegninger, symboler eller ornamenter. Kontakt oss på telefon  482 97 033, så kan vi se på ulike tanker om dette sammen.

Målene på gravminnet er: høyde 69 cm, bredde 50 cm, tykkelse 25 cm.

 

«Sirkel» har mange muligheter for å legge inn symboler og likevel beholde det enkle uttrykket. Her er stjerner strødd ut rundt navneplaten, slik vi også ser dem når vi ser opp på himmelen en stjerneklar natt. (Illustrasjonsfoto)

På et av våre andre design, Stjernehimmel, er også stjerner brukt. Stjernene symboliserer håp og lar oss se livet i et større perspektiv.

Se bilder av designet Stjernehimmel her

 

Kundeuttalelse

«Vi er svært takknemlig for at vi fant et så flott gravminne til vår Marius. Og ikke minst; et lettere alternativ til de tradisjonelle tunge, dystre gravsteinene, og som vi aldri klarte å bestemme oss for.
Allerede når vi passerer hovedporten på Grefsen, lyser gravminnet godt synlig mot oss, der det skinner opp i skåningen på gravlunden. Gravminnet er så lyst og lett på dagtid, og når lys blir montert inni, da blir det komplett også i mørket. Vår sønn har fått det fineste gravminnet som er å oppdrive. Vi har fått masse hyggelige tilbakemeldinger. Vanlige gravstøtter er ofte så nøytrale og distanserte, men Marius sitt gravminne er det fineste på hele gravlunden, sier både vi og alle andre som har besøkt graven. Samtlige tilbakemeldinger har utelukkende vært svært positive. Det er nært, varmt og personlig, er tilbakemeldingene vi har fått. Mens vi har vært på gravlunden, har vi også mottatt positive kommentarer fra forbipasserende. Man får en helt annen nærhet til den som er død.
Vi lette lenge etter gravstøtte - oppsøkte både produsenter og sjekket nettsider, men klarte aldri å bestemme oss for en løsning. Siden våre eldste i familien ligger på Grefsen, har vi gjentatte ganger vært innom den flotte minnelunden. Vi googlet litt på nettet, og DER VAR GRAVMINNET! Dere har så mange flotte alternativer, og vi var innom dem alle før vi landet på designet Sirkel med stjerner, som vi syntes passet best til vår sønns stramme stil. Vi hadde så store forventninger til gravminnet, og det ble så vakkert! Takk til all deres oppfølgning, som har vært så profesjonell og god!»
Med vennlig hilsen
Gunn Stenhaug Hansen
(Tekst og bilde er gjengitt med tillatelse.)

 

«Nytenkende, vakkert og verdig»

«Nytenkende, vakkert og verdig» (Illustrasjonsfoto)

 

Sirkel med stjerner og innvendig gravlys. (Illustrasjonsfoto)

Les mer om gravlys og gravlykter her...

 

Sirkel med stjerner. (Illustrasjonsfoto)

Gjenskinn Stjernehimmel

Gravminne i metall: Stjernehimmel

Designet Stjernehimmel er et alternativ dersom du ønsker stjerner på gravminnet. (Illustrasjonsfoto)

Her kan du se flere bilder av Stjernehimmel

 

 

Ønsker du å minnes en kjær person med
en spesiell og eksklusiv gravstein?

Kontakt oss på telefon  482 97 033 for en uforpliktende prat!