Slik bestiller du Gjenskinn gravminner

For å få et uforpliktende tilbud eller for bestilling, ta kontakt med oss på e-post: post@gravminne.org eller telefon 482 97 033. Turid tar gjerne en prat med deg om tanker du har for gravminnet.

Ved en henvendelse, vil vi begynne med å lage noen forslag til oppsett av navneplaten i designet du ønsker.

For å sende deg tilbud og forslag til navneplateoppsett, trenger vi å vite:

Hvilken Gjenskinn-modell og hvilket design?

Her kan du se Gjenskinns modeller…

Navneplate i glass eller stål?

Her kan du se mer om navneplater...

Tekst til navneplaten

For å kunne lage forslag til hvordan navneplaten kan se ut, trenger vi å vite navn, datoer og eventuell minnetekst som skal stå på navneplaten.

Si fra om du ønsker en bestemt type skrift.

Foto, symbol og signatur

Om du ønsker foto, symbol eller signatur i navneplaten er det muligheter for det.

Vi sender deg forslag til navneplateoppsett

Når vi vet hvilken modell og design du ønsker og har fått tekst og eventuelt bilde eller signatur til navneplaten, sender vi deg (i e-post) noen forskjellige forslag til oppsett av navneplaten. Utifra tilbakemeldinger fra deg lager vi nye utkast til du er fornøyd med hvordan det ser ut.

Om du ikke har bestemt deg for alle detaljer, er det greit å begynne med noe og så gjør vi endringer etterhvert. Det er ofte bedre å ta bestemmelser når man kan sammenligne ulike forslag.

Flere valg

Hver modell har et vakkert ornament på baksiden. Om du ønsker å bytte det med et annet, finnes det mange ornamenter å velge i.

Om du ønsker et dikt eller en lengre minnetekst enn det er plass til på navneplaten, er det mulig å gravere dette på en plate på baksiden av gravminnet.

Annet ekstrautstyr du kan velge, er bedramme, sideplater og lys.

Vi sender deg kontrakt

Når valgene er tatt, sender vi deg kontrakten vår med oversikt over det vi er blitt enige om. Hvis du velger å bestille, sender du signert kontrakt tilbake til oss.

For alle gravminner må det søkes til den lokale gravplassmyndigheten om montering på gravstedet. Får vi kontrakten tilbake fra deg, sender vi søknad på vegne av den som er fester/ansvarlig for graven. Derfor ber vi om kontaktinfo til den som er fester.

Til nå har vi fått godkjent alle slike søknader. (Kontrakten annulleres dersom - mot formodning - søknaden ikke skulle bli godkjent.)

Levering og montering

Etter at kontrakten er mottatt og navneplateoppsettet er godkjent av deg, regner vi med 6-8 ukers leveringstid.
Vi avtaler med lokalt firma om montering, (modellen Kjær monteres selv) og vi gir beskjed til deg når gravminnet er montert på gravlunden.

Betaling

Beløpet deles i to. Første faktura sendes når kontrakten er mottatt, den andre når gravminnet er montert.

 

 

Ønsker du å minnes en kjær person med
en spesiell og eksklusiv gravstein?

Kontakt oss på telefon  482 97 033 for en uforpliktende prat!