Minnelund

Gjenskinns minnelund på Grefsen kirkegård

Gita og Turid i aksjon under installeringen av Gjenskinns minnelund på Grefsen kirkegård.

Navnet minnelund

Stadig flere ønsker å ligge i urnefelt (fellesgraver) med et felles minnemonument, i stedet for i egen grav.

På slike navnede minnelunder er det anledning til å sette opp en plakett med navn og årstall for fødsel og død på den gravlagte.

Vi er i ferd med å lage et monument som skal brukes til en minnelund i Oslo. De som har sett våre gravminner i rustfritt stål, vil gjenkjenne designelementer fra disse.

Vi har hatt planer om å lage minnelund en stund nå, men har prioritert gravminnene. Nå som gravminnene har fått så gode tilbakemeldinger, og vi ser at kunder etterspør dem, ønsker vi å utvide virksomheten til også å produsere både navnede og unavnede minnelunder.

Vår første minnelund kan du se på Grefsen kirkegård i Oslo. Monumentene står mellom trærne like innenfor hovedinngangen.

Grefsen kirkegård.

> Se flere bilder fra vår minnelund på Grefsen kirkegård!

 

Unavnet minnelund

Anonyme minnelunder, har eksistert i Norge en en del år, og vi vil også lage et monument til en unavnet minnelund i Oslo.

 

 

Hvis du er gravlundssjef, kirkesjef eller kirkeverge eller jobber med planlegging av en minnelund og ønsker å forhøre deg om hva slags monumenter vi kan tilby til en minnelund, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på

telefon 482 97 033!

 

 

 

Artikler i pressen om «navnet minnelund»